Langeleegte 54, 9641 GR Veendam
0598 612 507

Specialisten in uitvaartdiensten

Uitvaartcentrum Buitenwoelhof in Veendam biedt faciliteiten voor elke begrafenis of crematie. Er zijn echter diverse diensten die wij zelf niet uitvoeren, maar waarbij wij samenwerken met ervaren, betrokken specialisten.

Bloemen, kransen en rouwstukken

Voor een laatste bloemengroet bij het afscheid van uw overleden dierbare kunt u kiezen voor bijvoorbeeld een rouwstuk, een krans of een boeket uitvaartbloemen. Veel mensen kennen diverse betekenissen toe aan verschillende soorten bloemen. Voor prachtige bloemen, rouwkransen en bloemstukken en bijbehorend advies kunt u onder meer terecht bij.

Onze medewerkers kunnen u desgewenst informeren over partijen waar wij goede ervaringen mee hebben.

Spreker op uitvaarten

Wilt u een spreker tijdens de uitvaart? Dan is voorkeur voor het soort spreker heel persoonlijk. Wilt u een man of toch liever een vrouw? Hebt u voorkeur voor iemand met jeugdig elan of juist voor iemand die wat meer levenservaring uitstraalt? En vindt u een toespraak in het Nederlands mooi of past een spreker in het Gronings dialect beter.

Onze medewerkers kunnen u desgewenst informeren over partijen waar wij goede ervaringen mee hebben.

Live uitvaartmuziek  

Live muziek biedt troost, live muziek is speciaal, live muziek maakt de herinnering aan een uitvaart tot een extra bijzondere herinnering aan de gestorven dierbare. Een lach en een traan, live muziek ontroert mensen zichtbaar.

Zangeres Mariska Oostijen en pianist Hans Kaldeway van Musica Rosa zingen en spelen live tijdens begrafenissen en crematies. De liedjes die zij spelen en zingen, zijn uitgezocht door de overledene of nabestaanden, desgewenst in overleg met Mariska en Hans.

Catering

Bij vele uitvaarten krijgen de gasten na de plechtigheid het traditionele kopje koffie of thee met cake of koek. Maar steeds vaker hebben nabestaanden andere wensen qua uitvaartcatering. Er zijn vele mogelijkheden in cateringarrangementen. U mag uw eigen cateraar meenemen of kiezen voor een van onderstaande cateraars, waarmee wij uitstekende ervaringen hebben.

 Onze medewerkers kunnen u desgewenst informeren over partijen waar wij goede ervaringen mee hebben. 

|