Langeleegte 54, 9641 GR Veendam
0598 612 507

24-uurs kamers

een passende omgeving voor het verwerken van uw verdriet

Uitvaartcentrum Buitenwoelhof biedt alle rust en privacy voor het herdenken van een dierbare. In onze vijf 24-uurs rouwkamers kunt u in intieme, huiselijke sfeer afscheid nemen van uw dierbare. Een passende omgeving voor het verwerken van uw verdriet. Dat kan wanneer u maar wilt, hoe lang u ook wilt.

Dag en nacht afscheid nemen.

Onze 24-uurs rouwkamers zijn dag en nacht toegankelijk voor nabestaanden. U kunt op elk gewenst moment ongestoord op bezoek bij de overledene. En u mag blijven zolang u maar wilt. In de dagen tot de uitvaart staat de rouwkamer geheel en onbeperkt tot uw beschikking. U krijgt uw eigen toegangssleutel, zodat u er altijd in kunt zonder afspraak.

Faciliteiten in de 24-uurs rouwkamer

Elk van de rouwkamers in Uitvaartcentrum Buitenwoelhof heeft een eigen entree. Daarvan krijgen de nabestaanden hun eigen sleutel. In deze aangename, maar stemmige ruimte kunt u zitten op comfortabele stoelen en desgewenst luisteren naar muziek die u zelf meebrengt.
Er is de mogelijkheid om onbeperkt koffie en thee te nemen en daarnaast beschikt u over een koelkast voor gekoelde dranken. U kunt de kamer naar eigen ideeën een persoonlijk tintje geven door er gedurende de opbaring enkele persoonlijke spullen neer te zetten.

|