Langeleegte 54, 9641 GR Veendam
0598 612 507

Partners Uitvaartcentrum Buitenwoelhof in Oost-Groningen

 

Uitvaartcentrum Buitenwoelhof in Veendam is een sfeervolle locatie voor elke plechtigheid bij een begrafenis of crematie in de regio Oost-Groningen. Een rustig gelegen rouwcentrum waar alle ruimte is voor rouwen en afscheid nemen. Buitenwoelhof wordt gerund door twee gerenommeerde uitvaartorganisaties.

Mekander

Mekander (OUVW) is per 1 januari 2011 ontstaan uit een fusie tussen de Onderlinge uitvaartvereniging “De Laatste Eer Veendam-Wildervank en Omstreken” en de Winschoter Uitvaartvereniging.

De gefuseerde verenigingen laten al sinds het begin van de vorige eeuw uitvaarten voor hun leden verzorgen. De vereniging is een natura uitvaartvereniging. Dit wil zeggen dat de vereniging de uitvaart van een overleden lid laat regelen en aan de uitvaartverzorger vergoedt hetgeen in het verzekeringspakket is opgenomen en door nabestaanden wordt afgenomen.

De vereniging heeft daarvoor een eigen uitvaartbedrijf, Uitvaartverzorging Diedel-Wessels.

Monuta Veendam

Monuta staat al meer dan 90 jaar nabestaanden bij met warmte en begrip. Monuta is een landelijk werkende uitvaartorganisatie met regionale verankering via lokaal bekende medewerkers. Na een overlijden is het belangrijk dat het afscheid op een passende manier wordt ingevuld. Hiervoor is ruimte en persoonlijke aandacht nodig.

Maar ook inlevingsvermogen voor de wensen en daadkracht om deze uit te voeren. Monuta maakt een afscheid met een goed gevoel mogelijk, voor iedereen. Door jarenlange ervaring helpen wij nabestaanden om het afscheid zo goed mogelijk in te vullen. Daarom is Monuta de steun bij iedere uitvaart.

Monuta voldoet aan de strenge criteria en is er trots op dat zij als een van de eerste bedrijven het keurmerk mocht ontvangen. Het Keurmerk Uitvaartzorg geeft u zekerheid en bescherming bij de keuze van een uitvaartonderneming

|