Langeleegte 54, 9641 GR Veendam
0598 612 507

Stemmige zaal in Uitvaartcentrum Buitenwoelhof

De stijlvol aangeklede zaal van Uitvaartcentrum Buitenwoelhof in Veendam biedt een stemmige ambiance voor elke begrafenis of crematie. Het rouwcentrum in Oost-Groningen biedt volop ruimte en intieme sfeer om in alle rust afscheid te nemen van een overleden dierbare.

Comfortabel

In de plechtigheidszaal van uitvaartcentrum Buitenwoelhof kunnen ongeveer 100 nabestaanden de overledene de laatste eer bewijzen. De rustiek gelegen zaal is uitgerust met airco en uitstekende stoelen, zodat de aanwezigen de plechtigheid onder comfortabele omstandigheden kunnen bijwonen.

 

Familiekamer

Uitvaartcentrum Buitenwoelhof beschikt over een stemmige familiekamer. Daar kunnen familie en naasten zich voor de uitvaart in alle rust voorbereiden op de plechtigheid. Ook na de begrafenis of crematie plechtigheid hebben de familieleden en andere genodigden de gelegenheid om zich hier terug te trekken en elkaar tot steun te zijn.

Muziek

Wat de wensen voor de uitvaartplechtigheid ook zijn, Uitvaartcentrum Buitenwoelhof biedt alle benodigde akoestische voorzieningen. De zaal beschikt over een doordachte geluidsinstallatie, zodat zowel sprekers, muziek van geluidsdragers als livemuziek in de hele zaal goed tot zijn recht komt. 

Muziek vergroot de beleving tijdens de uitvaart en brengt sfeer die past bij de overledene. Bij Uitvaartcentrum Buitenwoelhof kunt u liedjes kiezen uit een uitgebreide muziekbibliotheek. Ook is het mogelijk om uw eigen uitvaartmuziek mee te brengen cd, usb-stick of MP3-speler. Ook bieden wij alle technische mogelijkheden voor het spelen van livemuziek.

Beelden

Het is mogelijk om tijdens de ceremonie beelden te vertonen. Uitvaartcentrum Buitenwoelhof beschikt over een projectiescherm en alle voorzieningen voor het vertonen van zowel filmbeelden als fotopresentaties, al dan niet met muziek of gesproken tekst. Ook kunnen wij regelen dat de plechtigheid wordt opgenomen voor familieleden of vrienden die door wat voor omstandigheden ook niet bij de ceremonie aanwezig kunnen zijn.

|