Open dag

Graag nodigen wij u allen uit voor onze open dag van Uitvaartcentrum Buitenwoelhof te Veendam aan de Langeleegte 54.  Tijdens deze dag krijgt u de gelegenheid om ons geheel gerenoveerde grote aula te bezichtigen. Tevens kunt u meer te weten te komen over de mogelijkheden voor het organiseren van een uitvaart.

Onze aula biedt een warme en rustige sfeer, waarin u op een waardige manier afscheid kunt nemen van uw dierbare. We beschikken over moderne audiovisuele apparatuur en faciliteiten voor live streaming, zodat familie en vrienden die niet fysiek aanwezig kunnen zijn toch de uitvaart kunnen bijwonen.

Ons team staat klaar om u te informeren over de verschillende mogelijkheden, van een traditionele uitvaart tot een meer persoonlijke en unieke ceremonie. Wij kunnen u helpen met het regelen van bloemen, catering en andere zaken die kunnen bijdragen aan een waardig afscheid. Wij begrijpen dat een uitvaart een emotionele en moeilijke tijd is en wij streven ernaar om u zoveel mogelijk te ontzorgen en te ondersteunen.

Onze aula is niet alleen geschikt voor uitvaarten voor begrafenissen en crematies, maar ook voor andere gelegenheden zoals vergaderingen, seminars, workshops, kerkdiensten en  presentaties. De aula beschikt over audiovisuele apparatuur, comfortabele stoelen en een goede uitstraling, waardoor het een ideale locatie is voor een geslaagde bijeenkomst.


Wij bieden verschillende arrangementen aan, zoals koffie, thee met versnaperingen of b.v. een uitgebreide lunch. Bij interesse kunt u contact opnemen met onze coördinator Pia Munneke tel.nr.  06 22 791 073. Wij plannen dan graag een afspraak met u in om de mogelijkheden te bespreken.

Voor de open dag zien we u graag  op zaterdag  20 mei 2023 van 14.00 uur tot 17.00 uur.

Gaarne parkeren bij het Henk Nienhuis Stadion Langeleegte 16a.