Uitvaartcentrum in Veendam voor elke begrafenis of crematie

Uitvaartcentrum Buitenwoelhof biedt ruimte voor plechtigheden voor elke uitvaart in Veendam. Wat uw wensen voor de ceremonie, begrafenis of crematie ook zijn, wij maken het voor u mogelijk. Ons rouwcentrum beschikt over vijf ruime, 24/7 toegankelijke opbaarkamers.
Uitvaartcentrum Buitenwoelhof beschikt over een intieme familie-aula voor kleinschalige uitvaarten in besloten kring. Daarnaast is onze grote aula de grootste van Veendam en omgeving, geschikt voor plechtigheden waar veel bezoekers worden verwacht. Wij beschikken over alle faciliteiten die u nodig hebt voor een persoonlijke invulling van de uitvaart, zoals catering en beeld & geluid. Voor begrafenissen op begraafplaats Buitenwoelhof beschikken wij over een rijdende baar.

Zoekt u een ruimte voor opbaren of een uitvaartplechtigheid in Veendam? Uitvaartcentrum Buitenwoelhof, voor een passend afscheid van uw overleden dierbare.

Waarom kiest u voor uitvaartcentrum Buitenwoelhof?

  • grote aula en kleinschalige familie-aula
  • de enige opbaarfaciliteit van Veendam en omgeving
  • alle faciliteiten aanwezig
  • ruime parkeergelegenheid
  • wij ontzorgen u volledig, uw wensen staan voorop

Uitvaartcentrum Buitenwoelhof

Uitvaartcentrum Buitenwoelhof in Veendam is een sfeervolle locatie voor elke plechtigheid bij een begrafenis of crematie in de regio Oost-Groningen. Buitenwoelhof wordt gerund door de grootste uitvaartvereniging in de regio: Mekander. Met toewijding en met oog voor haar maatschappelijke rol exploiteert de vereniging het rustig gelegen rouwcentrum. Voor iedereen, lid of geen lid van de vereniging, wil Buitenwoelhof alle ruimte bieden voor rouwen en afscheid nemen.

Een impressie van ons uitvaartcentrum

Ons contactpersoon

Ik ben Pia Munneke en werkzaam als coördinator in het Uitvaartcentrum Buitenwoelhof.
Als coördinator werk ik nauw samen met families en  de uitvaartverzorger om ervoor te zorgen dat de uitvaart van  hun dierbare op een waardige en respectvolle manier wordt georganiseerd.
Ik werk als een spil tussen familie, uitvaartleider, de bloemist, de cateraar en andere leveranciers. Ik voel het als mijn  plicht om voor een omgeving te zorgen waarin familie en vrienden van de overledene zich op hun gemak voelen en alle vragen bij mij neergelegd kunnen worden, zodat deze zoveel mogelijk ontzorgd worden. Ik ben flexibel en kan werken volgens verschillende religieuze en culturele tradities.