06 - 22 791 073

Deze foto's zijn gemaakt ter illustratie van onze diensten.

Buitenwoelhof, uitvaartcentrum Veendam, Oost-Groningen en omgeving

Buitenwoelhof Uitvaartcentrum in Veendam is met hart en ziel een rouwcentrum met Oost-Groninger, Veendammer roots. We kennen de regio, de mensen, de gevoelens en gebruiken en spreken de taal. Wij zijn Veendammers, daar zijn we trots op en dat stralen we uit met herkenbare elementen en kleurstellingen uit de Parkstad en de Veenkoloniën. Met laagdrempelige gastvrijheid, betrouwbaarheid en kwaliteit in eenvoud. En hebt u wensen op het gebied van bijvoorbeeld catering na de plechtigheid? Dan verzorgen wij dat precies zoals u wilt, samen met het gerenommeerde Veendammer Hotel Parkzicht.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor opbaren, laatste verzorging en uitvaartplechtigheden in uitvaartcentrum Buitenwoelhof? Neem contact op.

Voordelen voor leden van uitvaartvereniging Mekander

  • grootste aula van Veendam en omgeving
  • familie-aula voor intieme uitvaarten
  • 24/7 toegang tot opbaarkamer met eigen sleutel
  • wij spreken de taal en kennen de mensen en gebruiken
  • catering door Hotel Parkzicht Veendam

Werkgebied Buitenwoelhof Uitvaartcentrum Veendam

Buitenwoelhof is het uitvaartcentrum voor Veendam en omgeving. U vindt bij ons de grootste aula van de wijde omtrek. Daarnaast kunt u in onze familie-aula terecht voor kleinschalige plechtigheden in besloten kring. Wij verzorgen begrafenis- en crematieplechtigheden voor mensen Oost-Groningen, onder meer uitvaarten van overledenen uit Veendam, Wildervank, Ommelanderwijk, Zuidwending, Boven Pekela, Nieuwe Pekela, Oude Pekela, Westerlee, Meeden, Muntendam, Noordbroek, Zuidbroek, Nieuwolda, Wagenborgen, Siddeburen, Slochteren, Sappemeer, Borgercompagnie en Kiel-Windeweer.